Er du træt af ikke at forstå din mave?

Få ro i maven og forstå ubehaget, så du kan slippe for ikke længere at skulle navigere i en jungle af viden eller være i tvivl om, hvad der gør din mave ubehagelig.
Lige nu kan du få:

Personlig analyse

Slut med generelle anbefalinger som loppefrøskaller - udfyld i stedet et dybdegående spørgeskema på 3 minutter om DIG og DIN mave.

1 gratis
samtale

Book en gratis tid til at få svar på din analyse, så du kan forstå dine maveproblemer.

Afklaring

Nu forstår du, hvad du skal gøre for a få mere ro i maven.

HVAD KAN DU FORVENTE I ET FORLØB?

HØR HVAD TIDLIGERE KLIENTER SIGER

Rikke, 26 år

Rikke fortæller hvordan hun efter at have haft ro i maven i over 10 år endelig har fået ro i maven og som hun selv beskriver det, har opnået en livsændrende forbedring.

Bolette, 50 år

Bolette har i over 20 år oplevet ubehag i maven og har før vores samarbejde døjet meget med mavesmerter, oppustethed, kvalme mf. Efter blot 2 måneder har Bolette sluppet ubehaget i maven og har opnået afklaring om, hvad problemet har været. Lær af Bolettes erfaringer her.

Mette, 53 år

Mette oplevede at have ubehag i maven i over et halvt år, som var svært at finde hoved og hale i. Det største problem var oppustetheden, der gjorde det svært at gå i det tøj, hun havde lyst til. Se her hvordan Mette slap ubehaget på ganske få uger.

Inger, 58 år

Hør Inger fortælle, hvordan hun er nået frem til at kunne komme dagligt på toilettet og hvordan hun forklarer følelsen af befrielse ved at have det på denne måde.

Cilia, 33 år

Til trods for diagnosen IBS er Cilia sluppet af med den tunge følelse i maven og den oppustethed, som hun sammenlignede med det at gravid i 5. måned. Hun fortæller om, hvordan hun nåede ud af alt det og kom frem til en ny tilværelse gennem vores forløb sammen.

Ditte, 69 år

Ditte måtte "lære at leve med" hendes IBS og har været plaget af ubehag i maven i over 8 år uden yderligere hjælp at hente. Hør her hvordan hun nu har sluppet både kvalme, oppustethed, forstoppelse og jagende mavesmerter en gang for alle.

Mette, 28 år

"Jeg har igennem 10 år døjet med smerter i maven, været inde ved lægen alt for mange gange, og her får jeg at vide, at jeg har irriteret tyktarm, og man ikke kangøre noget ved det. Jeg synes forløbet ved Aleksander var en overskuelig tid og synes tiden var fin. Synes ikke det tog lang tid. Jeg blev til gengæld overrasket over hvor hurtigt man kunne få resultater og være smertefri!"

Charlotte, 31 år

Jeg kan virkelig anbefale at du tager kontakt til Aleksander hvis du ligesom jeg har døjet med maveproblemer. Du møder en kompetent og rar mand der vil gøre sit for at hjælpe dig bedst muligt af med problemerne. Mange anbefalinger fra Charlotte.

Sophia, 28 år

I takt med at jeg fik det bedre, gav det derfor mening at fortsætte og mine tidligere tanker om at jeg bare skulle lære at leve med mit ubehag, blev hurtigt udvisket.

Hvem er Aleksander Skou?

Aleksander Skou

Hej! Mit navn er Aleksander Skou, jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og ernæringsterapeut.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og ernæringsterapeut og jeg brænder for at hjælpe mennesker med maveproblemer til at føle større kontrol, frihed og vigtigst af alt at få mere ro i maven.

Allerede fra vores første samtale vil vi igennem en gratis fordøjelsesanalyse forstå årsagen BAG dine maveproblemer, som vi bruger til at skræddersy en unik plan til DIG og DIN mave.

Alle maveproblemer er forskellige og jeg vil glæde mig til at udforske dine og i et samarbejde finde frem til, hvad du skal gøre for at få mere ro i maven!

Udfyld et spørgeskema

Spørgeskemaet tager udgangspunkt i symptomer knyttet til din mave, din krop og dit sind, som har til formål at finde årsagen BAG dine maveproblemer.

Book en gratis samtale

Dette er selve fordøjelsesanalysen, som hjælper dig til at forstå årsagen til dine maveproblemer og hvad du skal gøre ved dem.

Få en plan for din mave

Nu ved du, hvordan du kan få ro i maven og hvad der er aktuelt for dig at gøre for at opnå netop det.