Klientudtalelser

Her finder du udtalelser, som nogle af mine tidligere klienter har ønsket at dele med dig. Du kan læse deres direkte udtalelser om vores forløb sammen og hvorfor de henvendte sig til mig. Nogle har ønsket at forblive anonyme.

Charlotte, 31 år

Jeg kontaktede Aleksander da jeg har døjet med forstoppelse. Ret slem grad hvor jeg slet ikke kunne være i mig selv. Lå og vendte og drejede mig om natten, hvor det nogle gange gik i ryggen også.

Vi snakkede sammen og efter en grundig gennemgang af min livshistorie osv. kom Aleksander frem til at det måske kunne være gluten eller mælk jeg slog ud på. Så gik jeg All in på glutenfri og mælkefri. Men der gik ikke mange dage så gik jeg lidt i stå da det var slut november, og vores forsøg skulle vare 6-7 uger, ergo kunne jeg ikke få julemad osv. hvilket ville gå ud over min livskvalitet, men her var Aleksander meget forstående og det var så rart, så vi aftalte at starte op til januar i stedet.

3. Januar startede jeg op uden mælk og gluten. Der var forskellige nedture hvor jeg havde spist mælk i form af chokolade f.eks. skulle virkelig arbejde med mine vaner. Men her var Aleksander også meget god til at hjælpe med alternativer. Tiden gik og jeg fik ret godt styr på det med strategier med hjælp fra Aleksander.

Har slet ikke været så forstoppet efter jeg prøver at minimere mit gluten og mælk. En kæmpe hjælp og støtte fra Aleksanders side. Det var også rart at det ikke var et tabu at snakke om at jeg var forstoppet.

Jeg kan virkelig anbefale at du tager kontakt til Aleksander hvis du ligesom jeg har døjet med maveproblemer. Du møder en kompetent og rar mand der vil gøre sit for at hjælpe dig bedst muligt af med problemerne. Mange anbefalinger fra Charlotte.

Line, 41 år

Aleksander har været en rigtig god støtte og mentor i mit forløb. Han er meget nærværende i kontakten og er altid velforberedt til hvert møde. Jeg har følt mig set og forstået i mine problematikker af Aleksander og han har gjort sit ypperste for at finde de løsninger der passer til mig, der hvor jeg er i mit liv.

Med Aleksanders hjælp og vejledning har det føltes let at stoppe med at spise gluten- og mælkeprodukter. Og han har løbende sendt mange spændende opskrifter på alternativer, til stor inspiration for mig. Jeg og min mave takker for et godt forløb og jeg giver hermed Aleksander mine varmeste anbefalinger. Line

Christine, 30 år

Jeg var en træt mor med minus overskud på kontoen, og jeg havde svært ved at få opbygget energien. Det var virkelig svært at finde frem.

Efter den første samtale jeg havde med Aleksander, hvor han tog sig tid til at forklare sammenhængene mellem mine problemer, energi niveau og andre ting jeg døjede med, fortalte han mig hvilke små tiltag jeg kunne gøre for at få det bedre og for at få mere energi.

Allerede på den anden dag, stod jeg op helt uden problemer og jeg lagde mærke til at mine nakke og skuldre smerter var 50% mindre end hvad de plejede at være. Det er stort, da jeg har haft stærke smerter siden barndommen.

Jeg synes at Aleksander tager sig god tid til at forklare, forsimple og motivere mig hen imod det mål som jeg har - at få mere energi og leve sundere for hele familiens skyld. Hans små tiltag har virkelig stor effekt og det er MEGET overskueligt at gå i et forløb hos ham. Det er virkelig vigtigt for en mor, som skal grave dybt efter overskuddet nogle gange.

Camilla, 31 år

Da jeg startede hos Aleksander ønskede jeg mere balance i min hverdag, hvor maven fik mere ro og min kroniske inflammation ville blive reduceret, som en sidegevinst.

Aleksander og jeg fik lavet en plan, som jeg synes var fin og nem at holde, netop fordi jeg også selv skulle mærke efter hvad JEG synes. Undervejs var Aleksander god til at tjekke ind, og fulgte op på mig ved vores “møder”. Han tænker laaangt ud af boksen ift ikke bare hvad angår maven, men også familie historik, medicin mm.. Han tager sitarbejde meget seriøst og er meget overvejende i hvordan han bedst kan hjælpe.

Jeg havde allerede inden afsluttet forløb, anbefalet ham til andre. Disse måneder er klart en forbedring, og vi fandt en sammenhæng i fællesskab. I mit tilfælde reagerer jeg absolut på en specifik fødevare, men jeg kan også mærke at min inflammation er reduceret.

Så alt i alt - Tak for hjælpen Aleksander, det har været meget lærerigt og jeg vil fremad blive ved med at følge med hos dig.
Kh Camilla

Anonym mand

Vil gerne give dig min personlige anbefaling for den hjælp og vejledning du har givet mig. Jeg har været igennem 9 gastroskopi undersøgelser på privatklinik og på Hvidovre hospital og hver gang fået at vide, at jeg ikke har kræft.

Herligt, men har så ikke kunnet få at vide, hvad der gør, at jeg kaster op. Har det skidt og har meget luft i maven. Den vejledning du har givet mig har virkelig hjulpet mig godt igennem og det skal du have stor tak for. Er sikker på du med din viden kan nå ud til mange og hjælpe dem med alternativ behandling.

Vil du opnå lignende resultater?

Jeg tilbyder en GRATIS fordøjelsesanalyse, som er et 15-20 minutters telefonopkald. Her vil du blive klogere på din fordøjelse og få en plan for, hvordan du kan få det bedre i din mave.