Rikke, 26 år

Rikke fortæller hvordan hun efter at have haft ro i maven i over 10 år endelig har fået ro i maven og som hun selv beskriver det, har opnået en livsændrende forbedring.

Bolette, 50 år

Bolette har i over 20 år oplevet ubehag i maven og har før vores samarbejde døjet meget med mavesmerter, oppustethed, kvalme mf. Efter blot 2 måneder har Bolette sluppet ubehaget i maven og har opnået afklaring om, hvad problemet har været. Lær af Bolettes erfaringer her.

Susanne, 69 år

Susanne fortæller om, hvordan hun har oplevet diarré, mavesmerter og rumlen i mange år og havde ikke oplevet nogen forbedring efter lægens anvisninger. For Susanne opleevde hun efter ganske få dage en forbedring og ro i maven efter ganske få uger. Lyt til Susanne her.

Mette, 53 år

Mette oplevede at have ubehag i maven i over et halvt år, som var svært at finde hoved og hale i. Det største problem var oppustetheden, der gjorde det svært at gå i det tøj, hun havde lyst til. Se her hvordan Mette slap ubehaget på ganske få uger.

Inger, 58 år

Hør Inger fortælle, hvordan hun er nået frem til at kunne komme dagligt på toilettet og hvordan hun forklarer følelsen af befrielse ved at have det på denne måde.

Cilia, 33 år

Til trods for diagnosen IBS er Cilia sluppet af med den tunge følelse i maven og den oppustethed, som hun sammenlignede med det at gravid i 5. måned. Hun fortæller om, hvordan hun nåede ud af alt det og kom frem til en ny tilværelse gennem vores forløb sammen.

Ditte, 69 år

Ditte måtte "lære at leve med" hendes IBS og har været plaget af ubehag i maven i over 8 år uden yderligere hjælp at hente. Hør her hvordan hun nu har sluppet både kvalme, oppustethed, forstoppelse og jagende mavesmerter en gang for alle.

Mette, 28 år

Jeg har igennem 10 år døjet med smerter i maven, været inde ved lægen alt for mange gange, og her får jeg at vide, at jeg har irriteret tyktarm, og man ikke kangøre noget ved det. Der går noget tid og det fortætter med smerter i maven, tager til lægen og får at vide, at det kan være betændelse i tarmen, og derfor skal jeg så til undersøgelse på sygehuset. Jeg finder ikke svar på mine mavesmerter.

Jeg har i noget tid holdt øje med Aleksanders Instagram og endte med at kontakte ham. Jeg begyndte med en opstartssamtale med Aleksander, hvor han fik min livshistorie og vi fik snakket frem og tilbage. Aleksander kommer frem til at det kan være gluten eller mælk jeg slår ud på og derfor skal i en periode undvære gluten og mælk.

Det var ikke svært som jeg frygtede, for jeg havde Aleksander jeg kunne skrive til, han var virkelig god til at svare tilbage, det tog ham ikke lang tid. Jeg gik all in på dette her forløb! I den tid jeg ikke fik gluten eller mælk gik der virkelig ikke lang tid før jeg ingen smerter havde i min mave og jeg fik overskud!!

Da jeg skulle til at teste gluten af, begyndte mine symptomer i maven at komme igen, om det var meget gluten eller lidt gluten, havde jeg det samme problem! Men da jeg testede mælk af, var der ingen problemer i maven. Så vi fandt hurtigt ud af, at det var gluten der var mit problem.

Jeg synes forløbet ved Aleksander var en overskuelig tid og synes tiden var fin. Synes ikke det tog lang tid. Jeg blev til gengæld overrasket over hvor hurtigt man kunne få resultater og være smertefri! Den dag i dag, har jeg det godt i maven og ved hvordan jeg skal håndtere gluten. Til gengæld har jeg også fundet ud af, at der er nogle mælkefri produkter som var lækkert og derved har jeg taget det med ind i kosten. Jeg vil stærkt anbefale Aleksander, han er en behagelig mand, som tager ens problem seriøst og lytter til dig som person. Også i forhold til økonomi, kræsenhed m.m.

Charlotte, 31 år

Jeg kontaktede Aleksander da jeg har døjet med forstoppelse. Ret slem grad hvor jeg slet ikke kunne være i mig selv. Lå og vendte og drejede mig om natten, hvor det nogle gange gik i ryggen også.

Vi snakkede sammen og efter en grundig gennemgang af min livshistorie osv. kom Aleksander frem til at det måske kunne være gluten eller mælk jeg slog ud på. Så gik jeg All in på glutenfri og mælkefri. Men der gik ikke mange dage så gik jeg lidt i stå da det var slut november, og vores forsøg skulle vare 6-7 uger, ergo kunne jeg ikke få julemad osv. hvilket ville gå ud over min livskvalitet, men her var Aleksander meget forstående og det var så rart, så vi aftalte at starte op til januar i stedet.

3. Januar startede jeg op uden mælk og gluten. Der var forskellige nedture hvor jeg havde spist mælk i form af chokolade f.eks. skulle virkelig arbejde med mine vaner. Men her var Aleksander også meget god til at hjælpe med alternativer. Tiden gik og jeg fik ret godt styr på det med strategier med hjælp fra Aleksander.

Har slet ikke været så forstoppet efter jeg prøver at minimere mit gluten og mælk. En kæmpe hjælp og støtte fra Aleksanders side. Det var også rart at det ikke var et tabu at snakke om at jeg var forstoppet.

Jeg kan virkelig anbefale at du tager kontakt til Aleksander hvis du ligesom jeg har døjet med maveproblemer. Du møder en kompetent og rar mand der vil gøre sit for at hjælpe dig bedst muligt af med problemerne. Mange anbefalinger fra Charlotte.

Sophia, 28 år

Med en barndom som ørebarn med gentagne antibiotikakure, hormonelle forandringer som ung, en travl samt til tider stressende studietid og nu til en hverdag på arbejdsmarkedet har kroppen og ikke mindst fordøjelsen været gennem lidt af hvert.

Derudover kom et par udenlandsophold med mavevirus og madforgiftning oven i hatten, hvorfor jeg var nået til et punkt hvor maveproblemerne fyldte alt for meget i min hverdag.

Min fordøjelse var uregelmæssig, jeg fik pludselige mavekramper og bekymringerne om hvorfor og ikke mindst fremtidige planer, gjorde det svært at være tilpas i min egen krop.

I et forsøg på at få det bedre har jeg i perioder undladt nogle fødevarer og spist nogle særlige kosttilskud, men gav relativt hurtigt op igen. Jeg mærkede en forbedring i nogle perioder, men problemerne var tilbagevendende og jeg blev derfor kun mere og mere forvirret.

Efter små 3 måneder hvor jeg bl.a. har undladt gluten og laktose, er jeg kommet til et sted med en regelmæssig fordøjelse og mange færre bekymringer. Dog vigtigst af alt, har jeg opnået en forståelse for, at hvis maven ikke har haft det godt i så mange år, så kan man ikke forvente, at den får det bedre fra den ene dag til den anden.

Jeg har indset, at alt hænger sammen, hvorfor det kræver tid og tålmodighed at komme til bunds i ens udfordringer. I mine samtaler med Aleksander fik jeg således mange ’aha-oplevelser’. Hans kyndige hjælp, støtte og store viden, var med til at opbygge min tro på bedring og motivation i forløbet.

I takt med at jeg fik det bedre, gav det derfor mening at fortsætte og mine tidligere tanker om at jeg bare skulle lære at leve med mit ubehag, blev hurtigt udvisket. Jeg spiser fortsat gluten- og laktosefrit, dog prøver jeg stille og roligt at finde ud af hvor meget af det jeg på nuværende tidspunkt kan tolerere. Derfor har jeg naturligvis stadig mine op- og nedture, men finder en ro i at tænke på, at min mave er et spændende mysterium der skal løses, fremfor en forhindring der bremser min hverdag.

Line, 41 år

Aleksander har været en rigtig god støtte og mentor i mit forløb. Han er meget nærværende i kontakten og er altid velforberedt til hvert møde. Jeg har følt mig set og forstået i mine problematikker af Aleksander og han har gjort sit ypperste for at finde de løsninger der passer til mig, der hvor jeg er i mit liv.

Med Aleksanders hjælp og vejledning har det føltes let at stoppe med at spise gluten- og mælkeprodukter. Og han har løbende sendt mange spændende opskrifter på alternativer, til stor inspiration for mig. Jeg og min mave takker for et godt forløb og jeg giver hermed Aleksander mine varmeste anbefalinger. Line

Christine, 30 år

Jeg var en træt mor med minus overskud på kontoen, og jeg havde svært ved at få opbygget energien. Det var virkelig svært at finde frem.

Efter den første samtale jeg havde med Aleksander, hvor han tog sig tid til at forklare sammenhængene mellem mine problemer, energi niveau og andre ting jeg døjede med, fortalte han mig hvilke små tiltag jeg kunne gøre for at få det bedre og for at få mere energi.

Allerede på den anden dag, stod jeg op helt uden problemer og jeg lagde mærke til at mine nakke og skuldre smerter var 50% mindre end hvad de plejede at være. Det er stort, da jeg har haft stærke smerter siden barndommen.

Jeg synes at Aleksander tager sig god tid til at forklare, forsimple og motivere mig hen imod det mål som jeg har - at få mere energi og leve sundere for hele familiens skyld. Hans små tiltag har virkelig stor effekt og det er MEGET overskueligt at gå i et forløb hos ham. Det er virkelig vigtigt for en mor, som skal grave dybt efter overskuddet nogle gange.

Camilla, 31 år

Da jeg startede hos Aleksander ønskede jeg mere balance i min hverdag, hvor maven fik mere ro og min kroniske inflammation ville blive reduceret, som en sidegevinst.

Aleksander og jeg fik lavet en plan, som jeg synes var fin og nem at holde, netop fordi jeg også selv skulle mærke efter hvad JEG synes. Undervejs var Aleksander god til at tjekke ind, og fulgte op på mig ved vores “møder”. Han tænker laaangt ud af boksen ift ikke bare hvad angår maven, men også familie historik, medicin mm.. Han tager sitarbejde meget seriøst og er meget overvejende i hvordan han bedst kan hjælpe.

Jeg havde allerede inden afsluttet forløb, anbefalet ham til andre. Disse måneder er klart en forbedring, og vi fandt en sammenhæng i fællesskab. I mit tilfælde reagerer jeg absolut på en specifik fødevare, men jeg kan også mærke at min inflammation er reduceret.

Så alt i alt - Tak for hjælpen Aleksander, det har været meget lærerigt og jeg vil fremad blive ved med at følge med hos dig.
Kh Camilla

Anonym mand

Vil gerne give dig min personlige anbefaling for den hjælp og vejledning du har givet mig. Jeg har været igennem 9 gastroskopi undersøgelser på privatklinik og på Hvidovre hospital og hver gang fået at vide, at jeg ikke har kræft.

Herligt, men har så ikke kunnet få at vide, hvad der gør, at jeg kaster op. Har det skidt og har meget luft i maven. Den vejledning du har givet mig har virkelig hjulpet mig godt igennem og det skal du have stor tak for. Er sikker på du med din viden kan nå ud til mange og hjælpe dem med alternativ behandling.

Vil du opnå lignende resultater?

Jeg tilbyder en GRATIS opklaringssamtale, som er et 20-30 minutters telefonopkald. Her vil du blive klogere på din fordøjelse og få en plan for, hvordan du kan få det bedre i din mave.