Terapiforløb til dig med maveproblemer

Forløbets baggrund

Generelt har behandlinger i den alternative verden og det konventionelle system det til fælles, at du vil være overladt til dig selv og din egen succes med en behandling. At mange ikke får den nødvendige støtte til dagligdagens udfordringer er den hyppigste årsag til, at mange ikke når i mål.
Derfor har jeg sammensat et forløb, der kombinerer både høj kvalitet af behandling og støtte. Det minimerer risikoen for at spilde din tid, dine penge og ressourcer og sikrer dig en meget større sandsynlighed for at nå frem til dit ønskede mål om en bedre tilværelse med færre maveproblemer.

Hvordan fungerer forløbet?

Først og fremmest får vi udredt dit samlede symptombillede. Det gør os i stand til virkelig at forstå dine unikke maveproblemer og se dem i et helt nyt lys. Dernæst er vi klar til at arbejde med dine maveproblemer og skabe den bedre tilværelse, som du søger.

Hvordan når vi dit mål?

For det første vil vi primært arbejde med din fordøjelse. Det gør vi gennem det, der virker mest aktuelt for din unikke situation. Nogle eksempler er kost- og livsstilsændringer, kosttilskud eller reguleringsterapi gennem naturlægemidler.
For det andet skal vi være sikre på, at du når frem til dit mål. Derfor mødes vi én gang om ugen til en konsultation, som giver os stor mulighed for at udrede din situation, følge op på forhenværende uge og din fremgang. Du vil også kunne få hjælp alle hverdage til at løse hverdagens problemer i tide, inden de udvikler sig og spænder ben for dig.
For det tredje vil du få handouts i form af opskrifter, kurser og meget mere, som vil give dig en kæmpe indsigt i dig selv og gøre dig til ekspert i dine maveproblemer. Du vil mestre det, som du længe har måttet kæmpe med.
Kontakt
Jeg støtter dig hele vejen til at nå dit mål om mindre maveproblemer gennem mit specielt designede forløb, der indeholder:

Metabolisk screening

Du får udredt dit samlede symptombillede fra top til tå, så du forstår din situation soleklart.

Vejledning

Du får vejledning i hvordan kost og livsstil har indflydelse på dine maveproblemer.

Ugentlig støtte

Du får støtte hele vejen frem til dit mål og undgår at stå alene med dine problemer.

Handouts

Du får materiale til enhver lejlighed, som hjælper dig på rette vej hurtigt, nemt og effektivt.

Holistisk tilgang

Du får en behandling, der ser dig som et helt menneske i en situation med unikke behov.

Hvad er ernæringsterapi?

Indenfor alternativ behandling er ernæringsterapi en avanceret form for kostvejledning. Den tager udgangspunkt i grundlæggende ernærings- og sygdomslære. Den afviger fra konventionel ernæringsterapi ved at have fokus på dysfunktioner; noget der ikke fungerer optimalt.

I ernæringsterapien behandler jeg ikke diagnoser, men prøver i stedet at forstå de bagvedliggende dysfunktioner, der kan ligge til grunde for diagnosen. Det er selvfølgelig meget individuelt.
Hvad er alternativ behandling?

Alternativ behandling omfatter metoder, som hovedsageligt anvendes udenfor det konventionelle sundhedssystem. De bedømmes også pseudovidenskabelige, hvis de udgiver sig for at være baseret på videnskabelige metoder og empiri, men uden at være det.

Ernæringsterapi er et eksempel på en metode, der bestræber sig på at være videnskabeligt funderet, men anerkender, at videnskaben endnu ikke har dækkende understøttende evidens.

Vi må benytte os af den nutidige viden, der er til rådighed takket være forskningen og forsøge at navigere frem til mulige årssagssammenhænge.
Kontakt
Tilgang
Min baggrund er naturvidenskabeligt, psykologisk og sociologisk stærk grundet min uddannelse som både professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsterapeut. Jeg kobler ernæringslære til mentalt og socialt velvære i en holistisk forståelse af sygdom og helbred.

Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i din kost og livsstil såvel som dit samlede symptombillede, herunder livslinje, dine forrige og nutidige sociale rammer og dit mentale helbred. Det forudsætter en terapeutisk behandling, der er holistisk og ser dig som et helt menneske med særlige behov.
Kontakt