Drømmeforløb til dig med maveproblemer

Forløbets baggrund

Jeg oplever, at især kvinder er frustreret over, at ubehag i maven fylder for meget i hverdagen. Måske føler du ikke at have samme frihed til at gøre eller spise, hvad du vil, som andre du sammenligner dig med.
Det er også svært at finde hjælp (som virker) og al den viden, der er tilgængelig er svær at navigere i selv. Samtidigt har du svært ved at efterleve de råd, som du får, fordi du ikke ved, hvad du skal spise eller kan få det til at hænge sammen i hverdagen.
Derfor har jeg sammensat et forløb, som tillader dig at slippe frustrationen over al den uoverskuelige viden. Sammen laver vi i stedet en overskuelig plan for dig, som jeg står klar til at hjælpe dig med hver dag fra start til slut.

Hvordan fungerer forløbet?

Først og fremmest skal vi finde årsagen til dine maveproblemer. Vi får udført en grundig journal på dig, der sætter tingene i et helt nyt perspektiv for dig, så du endelig kan forstå din situation. Vi lægger en plan for, hvad du kan prøve at arbejde med fremadrettet.
Det er en naturlig del af at ændre på sine vaner, at vi støder på modgang, udfordringer og tilbagefald. Derfor står jeg klar ved din side alle hverdage, så vi hurtigst muligt kan løse dine problemer sammen, inden de udvikler sig unødigt. Din velvære i mit forløb er afsindig vigtigt!

Hvordan når vi dit mål?

Forløbet er designet til både at mindske din tid og indsats. Vi lægger en plan, som gør, at vi hurtigere finder årsagen til dine maveproblemer. Planen er skræddersyet til dig, så den bliver så problemfri for dig som muligt. Derfra tager jeg dig i hånden hele vejen i mål, så du ikke skal bekymre dig om at fejle. Jeg arbejder mod at gøre dig ekspert i din egen mave, så du kan stå på egne ben, når forløbet er slut og du kan være herre over din egen mave.
Kontakt
Jeg støtter dig hele vejen til at nå dit mål om mindre maveproblemer gennem mit drømmeforløb, der indeholder:

Online
sessioner

Du får 2 online sessioner om måneden (én hver anden uge).

Metabolisk screening

Vi arbejder mod at forstå årsagen til dine maveproblemer.

Vejledning

Du får vejledning i, hvad du kan spise og gøre samt hvordan du får det hele til at fungere i din hverdag.

Daglig støtte

Du kan kontakte mig i alle hverdage med spørgsmål eller støtte til udfordringer.

Handouts

Du får en masse inspiration til madlavning og generel kostvejledning.

Holistisk tilgang

Jeg betragter dig som et helt menneske, som har en historie at dele og et ønske om at blive lyttet til.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du kan se dig selv i et forløb, som har til hensigt i at få bugt med dine maveproblemer ved at give dig den forståelse og støtte, som du har behov for, så send mig en besked på Instagram med ordene "Jeg er klar" eller gå til kontaktformularen nedenunder.
Kontakt
Vil du vide mere?
Hvis du ønsker at vide mere om min tilgang eller er nysgerrig på hvad ernæringsterapi er for noget og hvordan det hænger sammen med alternativ behandling, kan du læse mere nedenfor.
Læs mere