Drømmeforløb til dig med maveproblemer

Forløbets baggrund

Generelt oplever jeg, at mange kvinder savner at blive lyttet til, blive betragtet som et helt menneske med en unik problematik og få den rette støtte for at få bugt med sine maveproblemer.
Derfor har jeg designet dette drømmeforløb, der giver dig den tid, tilgang og støtte, som skal til for, at du kan nå i mål og ikke længere generes af daglige maveproblemer.

Hvordan fungerer forløbet?

Først og fremmest får vi udredt dit samlede symptombillede. Det gør os i stand til virkelig at forstå dine unikke maveproblemer. Dernæst finder vi sammen frem til, hvad du skal gøre for at arbejde med dine maveproblemer. Hele forløbet styrkes ved at vi har 2 online sessioner om måneden og jævnligt holder kontakten over den sikre besked app WhatsApp.

Hvordan når vi dit mål?

For det første vil vi primært arbejde med din fordøjelse. Det gør vi gennem det, der virker mest aktuelt for din unikke situation. Nogle eksempler er kost- og livsstilsændringer, kosttilskud eller reguleringsterapi gennem naturlægemidler.
For det andet skal vi være sikre på, at du når frem til dit mål. Derfor er forløbet strikket sådan sammen, at du jævnligt vil kunne få hjælp til at takle dagligdagens udfordringer. Med andre ord tager jeg dig i hånden hele vejen - du kommer ikke til at stå alene med det.
For det tredje vil du få handouts i form af opskrifter, kurser og meget mere, som vil give dig en kæmpe indsigt i dig selv og gøre dig til ekspert i dine maveproblemer. Du vil mestre det, som du længe har måttet kæmpe med.
Kontakt
Jeg støtter dig hele vejen til at nå dit mål om mindre maveproblemer gennem mit drømmeforløb, der indeholder:

Online
sessioner

Du får 2 online sessioner om måneden udredning og afvikling af dagligdagens udfordringer.

Metabolisk screening

Du får udredt dit samlede symptombillede fra top til tå, så du forstår din situation soleklart.

Vejledning

Du får vejledning i hvordan dine maveproblemer er opstået og hvad du skal gøre ved dem.

Daglig støtte

Du får støtte hele vejen frem til dit mål og undgår at stå alene med dine problemer.

Handouts

Du får materiale til enhver lejlighed, som hjælper dig på rette vej hurtigt, nemt og effektivt.

Holistisk tilgang

Du får en behandling, der ser dig som et helt menneske i en situation med unikke behov.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du kan se dig selv i et forløb, som har til hensigt i at få bugt med dine maveproblemer ved at give din den forståelse og støtte, som du har behov for, så skal du være velkommen til at skrive "jeg er klar" til mig på Instagram.
Vil du vide mere?
Hvis du ønsker at vide mere om min tilgang eller er nysgerrig på hvad ernæringsterapi er for noget og hvordan det hænger sammen med alternativ behandling, kan du læse mere nedenfor.
Læs mere