Forløb til ro i maven

Du er unik og det er din mave også

Jeg oplever, at rigtig mange har svært ved at navigere i al den viden, der er derude og finde frem til, hvad de skal gøre. Du har prøvet ting, som de er blevet anbefalet af læge eller på Google, men har svært ved at mærke en forskel. Til sidst kaster du håndklædet i ringen. Det har været spild af tid, energi og penge.

Generelle råd virker ikke

Rigtig mange steder bliver du afspist med et "quickfix". Loppefrøskaller, afføringsmidler, dyre produkter eller en kostplan. Det disse ting har til fælles er, at de ikke er skræddersyet til dig. Det er en generel anbefaling, men du er jo ikke en generel person. Du er et unik og det er din mave også.

Du skal have en unik plan

Jeg har selv prøvet mange "quickfixes" og suprise - det virkede ikke. Vi skal lægge en plan, der giver mening for DIG og for DIN mave. Planen skal tilpasses, så den så vidt muligt minder så meget om det, som du i forvejen er vandt til. Det sikrer, at du trives og kan fastholde planen i de 2-6 uger, som det typisk tager at få ro i maven.

Støtte hele vejen

Daglige udfordringer kan opstå på arbejdet, i hjemmet eller hos venner/familie, på ferie osv. som kan være svære at takle. Derfor vælger jeg at tage dig i hånden fra start til slut; du kan skrive til mig alle dage, så du aldrig skal stå alene med noget som helst.

Få afklaring

Til sidst er vi interesseret i at finde ud af, hvad der egentlig har givet dig ro i maven. Det nytter jo ikke noget, at du ikke ved, hvorfor du har fået ro i maven, så du er bekymret for, om det kommer igen. Vi finder konkrete svar på, hvad der skaber ubehaget i din mave - og har mulighed for at arbejde videre på, at det ikke skal være et problem for evigt.
Kontakt
Vær ikke længere overladt til dig selv, jeg tager dig i hånden fra start til slut.

2x online
sessioner
om måneden

Det er menneskeligt at støde på udfordringer, der kan slå en af pinden. Det forhindrer vi og når hurtigere i mål!

Daglig støtte

Du har mig ved din side hele vejen, som sikrer, at du når dit mål hurtigt og trygt!

Handouts, opskrifter og guides

Få alt du skal bruge, som gør rejsen mod ro i maven sjovere og lettere!

Holistisk tilgang

Du er unik og først når hele dig bliver taget i betragtning, vil vi opdage årsagen til dine maveproblemer!

Fællesskab

Få adgang til min Facebook gruppe for tidligere klienter, der stod lige dér, hvor du gør nu og har fået ro i maven og lær af deres erfaringer!

Start med at forstå årsagen
Du kan lære at forstå årsagen BAG dine maveproblemer. Du vil forstå, hvorfor du oplever ubehag i maven og hvad du skal gøre ved det. Det får du igennem en gratis fordøjelsesanalyse. Du udfylder et spørgeskema på 3 minutter, som vi taler om sammen over en gratis samtale.
Læs mere

Mette, 28 år

"Jeg synes forløbet ved Aleksander var en overskuelig tid og synes tiden var fin. Synes ikke det tog lang tid. Jeg blev til gengæld overrasket over hvor hurtigt man kunne få resultater og være smertefri!””

Læs mere

Charlotte, 31 år

"Jeg kan virkelig anbefale at du tager kontakt til Aleksander, hvis du ligesom jeg har døjet med maveproblemer.”

Læs mere

Sophia, 28 år

"Min fordøjelse var uregelmæssig, jeg fik pludselige mavekramper og bekymringerne om hvorfor og ikke mindst fremtidige planer, gjorde det svært at være tilpas i min egen krop."

Læs mere

Line, 41 år

"Jeg og min mave takker for et godt forløb og jeg giver hermed Aleksander mine varmeste anbefalinger.”

Læs mere

Christine, 30 år

"Hans små tiltag har virkelig stor effekt og det er MEGET overskueligt at gå i et forløb hos ham.”

Læs mere
Hvis de kan, kan du også
Jeg har arbejdet med adskillelige kvinder, der har haft maveproblemer fra få år til hele livet, som har været igennem samtlige undersøgelser, tests og diæter og på trods af alt dét, har opnået at få ro i maven på 2-6 uger i gennemsnit. Skal du ikke opnå det samme?
Jo, jeg skal da!